Pròximamament...

"Senyores i senyors!
Ladys and gentelmen!
El circ ha arribat a la ciutat!

El gran mico acróbata els deileitarà amb els seus números d’acrobàcia i la nostra exòtica trapezista els fascinarà amb el eu arriscat numero aeri. Cabrioles i volteretes, salts i giravoltes, els nostres petits aristes desafiaràn la llei de la gravetat i els faran gaudir d’una fascinant experiència.Passin i vegin!"

el Peix Nicolau

El mestre i amic Pep Gómez em va encarregar construïr aquests titelles per la obra basada en la rondalla mallorquina.

La Pelà

Artista d'ultratomba que ens fa gaudir de les intepretacions musicals de cançons típiques d'artistes que ja van passara a millor vida. Àcida, irreverent, políticament incorrecta però amb una tendressa i una sinceritata que ho perdona tot. Ens enamorarà tant cantan-nos una copla com explicant-nos un acudit verd. La millor arista que ens ha portat l'altre món i de les que ja quasi no ens en queden en aquest.


El Alacrán Enamorado

El Alacrán Enamorado és una obra de teatre inspirada en Bodas de Sangre interpretada per autómates de futsa en forma d'insecte a tamany real. Es un preojecte que van idear els artistes Marc Vives i David Bestué per insal.lar a la casa-museu de Federico García Lorca a Granada.